Turkey Cheese Cracker
Reference: 2030-3030
(€22.00 / kg)
Spicy Turkeyn-Käsekrainer
properties:
- from pure turkey meat
- in the sheep's intestine
- coarse sausage roast
- Boiled sausage
- spicy taste with cheese
Description:
This delicious turkey sausage consists of coarse sausage roast made of pure turkey. It is peppered with spicy Edammer cheese and refined with exquisite spices. So this turkey sausage becomes an absolute taste experience. Let the cheese melt in your mouth. The turkeyn cheese cracker can be eaten both cold and warm. Is therefore ideal for vespers or traveling in between. But even at parties, this sausage is always well received.
preparation:
Either eat cold directly from the package or heat water in a saucepan, do not boil, and heat the turkey sausage in it.
Ingredients:
75% turkey meat,turkey fat, water, cheese,table salt (potassium iodate), spices, spice extracts
Nutritional table to 100g:
kJoule: | 462,0 |
Kcal: | 110,4 |
fat: | 12.8 g |
Ges. Fatty acids: | 1.0 g |
carbohydrates: | 0.5 g |
sugar: | 0.3 g |
protein: | 7.1 g |
salt: | 0.22 g |
sodium: | 0.09 g |
Data sheet
- Allergens:
- GLUTEN-FREE (gluten-free)
WITHOUT MUSTARD
WITHOUT celery
WITHOUT egg
WITHOUT nuts
WITHOUT peanuts
WITHOUT pig
WITHOUT sesame
WITHOUT soy
contains milk
contains sugar - ingredients
- WITHOUT yeast
- Shelf life
- from shipping: 10 days (at 4,0°C)
Putenkäseknacker
Sehr gut
Super lecker
Endlich eine Geflügelwurst mit Käse -Sie ist sehr aromatisch und sehr lecker vom Grill!
Genial!
Diese Wurst ist genial. Ich liebe sie. Sehr lecker.
aus unserem alten Onlineshop
Liebe Familie ullrich,mit der zweiten Lieferung haben Sie mich nun entgültig als treuen Kunden gewonnen.Ich konnte ja leider noch nicht alles probieren, aber die Qualität Ihrer Waren ist wirklich klasse.Die Artikel sehen toll aus, sind super gewürzt und schmecken einfach total frisch.Vielen Dank auch für die Probeartikel, habe bis jetzt nur den Käseknacker probiert aber der landet ganz sicher bei meiner nächsten Bestellung.Toll finde ich auch die netten Zubereitungstips für das Fleisch !!Bis baldThorsten Rehbein