Turkey Garlic Steak (Summer Item)
Reference: 2194-3194
(€23.20 / kg)
property:
- dark and lean
- from the upper leg
- Size like half schnitzel
- Paprika with garlic slices and herbs
preparation:
In the pan: Each side about 4-6 minutes over medium heat.
On the grill: About 10 minutes, cut to see if the meat is already through.
ingredients:
Turkey meat (upper leg),rapeseed oil, garlic, spice extract, natural flavor, table salt (potassium iodate), seasoning, spices
Nutritional table to 100g:
calorific value | 432.3 kJ |
103.3 kcal | |
fat | 1.0 g |
Ges. Fatty acids | 0.4 g |
carbohydrates | 0.8 g |
sugar | 0.4 g |
protein | 23.2 g |
salt | 0.24 g |
sodium | 0.10 g |
Data sheet
- Allergens:
- GLUTEN-FREE (gluten-free)
WITHOUT MUSTARD
WITHOUT celery
WITHOUT egg
WITHOUT milk (lactose-free)
WITHOUT nuts
WITHOUT peanuts
WITHOUT pig
WITHOUT sesame
WITHOUT soy
contains sugar - ingredients
- WITHOUT yeast
- Shelf life
- from shipping: 10 days (at 4,0°C)
Knoblauchsteak
Spitzen klasse. Butterzart. Super Qualität
Super leckeres zartes Putenfleisch
Nicht nur auf dem Grill, auch aus der Eisenpfanne ein Gedicht! Sehr saftig und schmackhaft!
Jummy!
Bei uns das beliebteste Steak! Die Knoblauchsteaks sind immer als erste leer und die leckersten Teile fűr groß und klein an unserem Tisch! Auch im Winter zum empfehlen.