Turkey breast
Reference: 2042-3042
(€20.50 / kg)
buy fresh turkey breast
property:
- white meat
- from the turkey breast
- very lean
- without bones
description:
The turkey breast is delivered as pictured, as a whole, without skin and bones. The meat of the turkey breast is light and basically distinguishable from the dark turkey meat. Typically, this turkey meat is beautifully lean and rich in protein.
Versatile use: From the turkey breast you can cut turkey schnitzel wonderfully. It can also be processed into sliced meat or fried whole with a filling. The turkey breast also tastes excellent as smoked ham. These can be found under "Turkey breast smoked" also here in our online shop.
preparation:
For preparation in the oven, we recommend seasoning the turkey breast from the outside and packing it in a roast hose. Depending on your preference, you can still cut vegetables into small pieces and add them. The gravy does not evaporate through the roast hose and you can later conjure up a delicious sauce with the vegetables. Fry the turkey breast at about 120 °C for about 1 hour. Thus, the turkey meat of the turkey breast is gently cooked. To get a nice crust, then open the tube, pour off the juice and vegetables for the sauce and turn the temperature up until the breast has reached the desired browning.
At Ullrichs Putenhof you buy tender turkey breast from happy turkeysfrom our own, animal-friendly rearing.
Nutritional table to 100g:
calorific value | 403.6 kJ |
96.4 kcal | |
fat | 0.8 g |
Ges. Fatty acids | 0.3 g |
carbohydrates | 0.0 g |
sugar | 0.0 g |
protein | 22.1 g |
Data sheet
- Allergens:
- GLUTEN-FREE (gluten-free)
WITHOUT MUSTARD
WITHOUT celery
WITHOUT egg
WITHOUT milk (lactose-free)
WITHOUT nuts
WITHOUT peanuts
WITHOUT pig
WITHOUT sesame
WITHOUT soy
WITHOUT sugar - ingredients
- WITHOUT yeast
- Shelf life
- from shipping: 10 days (at 4,0°C)
Putenbrust
Das Fleisch war sehr zahrt
Putenbrust m. Haut
Ich möchte mich ganz herzlich für die pünktliche Lieferung der bestellten Putenbrust bedanken. Es hat wie immer sehr gut geschmeckt. Mein Extrawunsch (Brust mit Haut) wurde sofort erfüllt, was ich ganz toll fand. Nochmals vielen Dank dem Putenhof-Team ! Hella H. aus dem Land BRANDENBURG
Putenbrust im Bratschlauch
Ich kann nur jedem Kunden empfehlen, dies einmal zu machen! So etwas Leckeres und Zartes habe ich schon lange nicht mehr gehabt.Die Brust habe ich mit einer Mischung aus Salz, Ras el Hanut, Piment Espelette . eingerieben. Dann habe ich in den Bratschlauch gegeben:zuvor in Olivenöl eingelegte getrocknete Tomatenzuvor eingeweichte Steinpilzegeviertelte Tomaten (mit Nelke gespickt)in Stücke geschnittene Karottenetwas Thymian, etwas Petersilie (leider hatte ich keine Petersilienwurzel mehr da.Dann habe ich von meiner selbstgemachten Hühnerbrühe etwas angeschüttet,Dann den Schlauch nach Anweisung zugebunden (viel Luft drin lassen) - 2 Nadelstiche - auf den kalten Grill - unterste Stufe vom aufgeheizten Backofen (120°)Nach 1 Stunde habe ich dann aus der Bratensoße und allem was da zugefügt worden war eine Soße gemacht, die ich mit etwas Pfeilstärke angedickt - und nachgewürzt habe.Ein Festtagsessen!!!
Erstklassiges Putenfleisch!
Erstklassiges Putenfleisch. Ich bin begeistert. Kaufe es jetzt schon eine ganze Zeit lang, regelmäßig. Das wird sich auch so schnell nicht ändern.