Turkey Puszta pan
Reference: 2064-3464
(€23.20 / kg)
description:
Sliced from the breast (white meat) with pepper and onion pieces in a spicy marinade.
preparation:
Oven: In a refractory form with our cream sauce. Bake at 160°C for about 20-30 minutes. Stir in between.
Pan: Fry all around, add some cream and simmer over medium heat for about 15 minutes. If you add more cream, the sauce may need to be tied.
ingredients:
Turkey meat (breast),onions, bell pepper, rapeseed oil partially hydrogenated, water, sea salt, spices, sucrose, natural flavor
Nutritional table to 100g:
kJoule: | 375,9 |
Kcal: | 89,8 |
fat: | 0.8 g |
Ges. Fatty acids: | 0.3 g |
carbohydrates: | 1.1 g |
sugar: | 0.9 g |
protein: | 19.2 g |
salt: | 0.09 g |
sodium: | 0.04 g |
Data sheet
- Allergens:
- GLUTEN-FREE (gluten-free)
WITHOUT MUSTARD
WITHOUT celery
WITHOUT egg
WITHOUT milk (lactose-free)
WITHOUT nuts
WITHOUT peanuts
WITHOUT pig
WITHOUT sesame
WITHOUT soy
WITHOUT sugar - ingredients
- WITHOUT yeast
- Shelf life
- from shipping: 10 days (at 4,0°C)
- delivery:
- perennial
Keinen
Ein superleckeres Gericht, dass vielleicht eine Spur zu scharf war. Mit der sowieso geplanten Sahnezugabe war es kein Problem, die Schärfe unserem Geschmack anzupassen. Ich habe noch eine Paprikaschote hinzugefügt und die Puztapfanne mit Reis gereicht. Sehr empfehlenswert!