Turkey leg
Reference: 2005-3005
(€14.00 / kg)
property:
- dark meat
- with bones
- mixed
- for frying
preparation:
In the oven: In the closed container, possibly with some vegetables (such as onion, salmon, celery, garlic) to it. Fry in the oven at 120°C hot air for about 2h (about 600g) / 3h (about 1200g) until the tendons, which are now visible, can be pulled with the back of the knife. Now carefully remove the tendons. In the meantime, preheat the oven to 180-200°C and fry the UK again nice and crispy. Until you like the tan. This also makes the Lower Leg a delicious treat
Nutritional table to 100g:
calorific value | 481.5 kJ |
115 kcal | |
fat | 6.1 g |
Ges. Fatty acids | 1.4 g |
carbohydrates | 0.0 g |
sugar | 0.0 g |
protein | 20.5 g |
Data sheet
- Allergens:
- GLUTEN-FREE (gluten-free)
WITHOUT MUSTARD
WITHOUT celery
WITHOUT egg
WITHOUT milk (lactose-free)
WITHOUT nuts
WITHOUT peanuts
WITHOUT pig
WITHOUT sesame
WITHOUT soy
WITHOUT sugar - ingredients
- WITHOUT yeast
- Shelf life
- from shipping: 10 days (at 4,0°C)
Putenunterkeulen
Die Putenunterkeulen waren wie beim letzten mal wieder hervorragend. Ich bereite sie immer im Bräter im Backofen zu. Das Fleisch wird ganz zart und zergeht auf der Zunge. Es ist ein Genuss. Deshalb habe ich gleich noch mal bestellt für unser Weihnachtsessen mit der Familie. Darauf freuen sich schon alle.ich wünsch frohe Weihnachten und bleiben Sie gesund.<br /> MfG Sylvia E.
Putenkeule
Da ich kein Schweinefleisch esse ist das die tolle Alternative. Mache die Haxe im Rohr wie Schweinebraten - hervorragend
Werte Frau Ullrich
Weil in Dresden weder Putenunter noch Oberkeulen zubekommen waren, versuchte ich es im Netz! Ware kam nach 4 Tagen in Topzustand. Vielen Dank. Familie BailWir kaufen bestimmt wieder.
putenkeule
die Putenkeulen waren wunderbar ganz toll !!!!Mfg sbrzesny