Turkey Soup Meat
Reference: 2018-3218
(€11.20 / kg)
property:
- dark meat
- from the club
- mixed
- with bones
- good for preparing soups
preparation:
After about 1 hour of cooking time, the meat easily dissolves from the tendons and tastes similar to corrugated meat.
*If you have any questions about the preparation, we will be happy to advise you by phone or e-mail.
Data sheet
- Allergens:
- GLUTEN-FREE (gluten-free)
WITHOUT MUSTARD
WITHOUT celery
WITHOUT egg
WITHOUT milk (lactose-free)
WITHOUT nuts
WITHOUT peanuts
WITHOUT pig
WITHOUT sesame
WITHOUT soy
WITHOUT sugar - ingredients
- WITHOUT yeast
- Shelf life
- from shipping: 10 days (at 4,0°C)
Putensuppenfleisch
noch nicht probiert, ist bestimmt auch sehr lecker
Suppenfleisch
Ergibt eine herrliche leckere Suppe Fleisch löst sich leicht vom Knochen und ist dazu noch fettarm ein Traum👍
frisches, gutes
Fleisch. Mit Knochen und Gemüse ergibt das Suppenfleisch eine vorzügliche Suppe. Fleisch lässt sich nach dem Kochen ganz einfach von den Sehnen trennen.
Perfekt für Suppe
Das war eine richtige gute Suppe und danke für die Tipps