Turkey leg
Reference: 2005-3005
(€14.00 / kg)
property:
- dark meat
- with bones
- mixed
- for frying
preparation:
In the oven: In the closed container, possibly with some vegetables (such as onion, salmon, celery, garlic) to it. Fry in the oven at 120°C hot air for about 2h (about 600g) / 3h (about 1200g) until the tendons, which are now visible, can be pulled with the back of the knife. Now carefully remove the tendons. In the meantime, preheat the oven to 180-200°C and fry the UK again nice and crispy. Until you like the tan. This also makes the Lower Leg a delicious treat
Nutritional table to 100g:
calorific value | 481.5 kJ |
115 kcal | |
fat | 6.1 g |
Ges. Fatty acids | 1.4 g |
carbohydrates | 0.0 g |
sugar | 0.0 g |
protein | 20.5 g |
Data sheet
- Allergens:
- GLUTEN-FREE (gluten-free)
WITHOUT MUSTARD
WITHOUT celery
WITHOUT egg
WITHOUT milk (lactose-free)
WITHOUT nuts
WITHOUT peanuts
WITHOUT pig
WITHOUT sesame
WITHOUT soy
WITHOUT sugar - ingredients
- WITHOUT yeast
- Shelf life
- from shipping: 10 days (at 4,0°C)
Putenunterkeulen
Wie immer Super Fleisch <br /> Bester Service <br /> Danke gerne wieder
Putenunterkeule
Gute Ware und Liefertung
Putenunterkeulen
Hallo,<br /> Ihr Produkt war, wie immer, zu unserer vollsten Zufriedenheit. <br /> Kommendes Jahr werden wir selbstverständlich wieder bei Ihnen eine Bestellung aufgeben.<br /> Wir wünschen Ihnen noch eine schöne Weihnachtszeit und alles Gute fürs kommende Jahr.<br /> Fam. Wutzler
Putenkeule
Alles super, von Verpackung über Fleischqualität bis hin zum Geschmack.
Putenkeulen
Sehr schöne große Putenkeulen.Schön kühl gelagert, und nochmals Dankeschön für die 5 €.Hat mich sehr gefreut,bin sehr begeistert.<br /> Gerne immer wieder <br /> Frohe Weihnachten und einen guten Rutsch ins neue Jahr 2022????????<br /> Bis zum nächsten mal.<br /> LG<br /> Mario Koschinski